F3

CREAM & POWDER CONTOURING BRUSH

For the perfect blush and defined contouring Rek. Utpris 710kr

PRODUKTBESKRIVNING

Denna contouring och rougeborste är inspirerad av franska konstnärspenslar som länge varit makeupartisternas hemlighet. Med denna skapar du de mest avancerade skuggningar eller applicerar rouge och highlights. Formen på håret gör att penseln smidigt följer med längs kindben, käkben eller till och med näsan för perfekt contouring. Oavsett om du arbetar på en större eller mindre yta så är denna pensel ett måste! Denna borste är handgjord, högkvalitativ, miljövänlig och djurvänlig. Håret på penseln är ett japanskt premiumfiber, tillverkat i en fabrik med ett eget självförsörjande vattenfiltreringssystem. För att efterlikna djurhår är fibret behandlat, med en vågig, sträv yta och spetsig tipp. Fibret liknar ekorrhår i sin mjukhet och det finaste gethåret i sin fasthet. Det kan med lätthet fånga upp och jämnt fördela pigment för en perfekt applikation. Det kan inte gå av, vilket gör varje pensels användningsområde mycket större. Penseln kan användas med både våta och torra material. Handtaget är gjort av finaste björk från certifierad skog i Europa, penseln är sammansatt för hand av en penselmästare i Europa. Förpackningen tillverkas av svenskt återvinningsbart papper. Regelbunden rengöring med BRUSH CLEANSING SOAP gör att dina penslar kommer att bibehålla sina unika egenskaper.

ANVÄNDNING

Med F3 skapar du de mest avancerade skuggningar eller applicerar rouge och highlights. Denna pensel följer smidigt med längs kindben, käkben eller till och med näsan för perfekt contouring.

MATERIAL

Handtaget är gjort av finaste björk från certifierad skog i Europa, penseln är sammansatt förhand av en penselmästare i Europa. Håret i penseln är ett japanskt premiumfiber, tillverkat i en fabrik med ett eget självförsörjande vattenfiltreringssystem. För att efterlikna djurhår är fibret behandlat, med en vågig, sträv yta och spetsig tipp. Fibret liknar ekorrhår i sin mjukhet och det finaste gethåret i sin fasthet.