EB1

CREAM & POWDER DEFINER BRUSH

For a perfect eyeliner and eyebrow Rek. Utpris 255 kr

PRODUKTBESKRIVNING

En nödvändig pensel till ögonbrynskuggan och eyelinern! Den här snedställda penseln är längre och mer följsam än de flesta penslar på marknaden. Med ett enkelt drag målar du en felfri linje närmast franskanten, vänder på penseln och gör en perfekt vinge. Flytande eller torr – det har aldrig varit enklare att få till en snygg eyeliner. EB1 är även perfekt för att fylla i dina bryn med ögonbrynsskugga, penselns mjukhet gör att du får ett lätt och naturligt resultat! Denna pensel är handgjord, högkvalitativ, miljövänlig och djurvänlig. Håret i penseln är ett rakt syntetiskt fiber. Handtaget är gjort av finaste björk från certifierad skog i Europa, penseln är sammansatt för hand av en penselmästare i Europa. Förpackningen tillverkas av svenskt återvinningsbart papper. Regelbunden rengöring med BRUSHCLEANSING SOAP gör att dina penslar kommer att bibehålla sina unika egenskaper

ANVÄNDNING

Med denna eyeliner- och ögonbrynspensel skapar du en felfri eyeliner med ett enkelt drag. Med ett enkelt drag målar du en felfri linje närmast franskanten, vänder på penseln och gör en perfekt vinge. Flytande eller torr – det har aldrig varit enklare att få till en snygg eyeliner. Med denna pensel kan du också applicera brynskugga, för både ett markerat och naturligt resultat!.

MATERIAL

Handtaget är gjort av finaste björk från certifierad skog i Europa, penseln är sammansatt förhand av en penselmästare i Europa. Håret i penseln är gjort av ett rakt syntetiskt fiber.