F1 CREAM & POWDER FOUNDATION BRUSH

For the perfect polished base Rek. Utpris 645 kr

PRODUKTBESKRIVNING

En magisk foundationborste som kan användas till alla baser – flytande foundation, mineralpuder, kompakta puder och kompakta foundations. Perfekt till cushion foundations. Genom att bara plocka upp minimalt med foundation på toppen av borsten och sedan polera upp basen med cirkelrörelser ger borsten ett felfritt resultat varje gång. Basen arbetas in i linjer och ger ett jämnt och polerat resultat. F1 är även utmärkt till krämrouge eller concealer på större områden! Denna foundation borste är handgjord, högkvalitativ, miljövänlig och djurvänlig. Håret på penseln är ett japanskt premiumfiber, tillverkat i en fabrik med ett eget självförsörjande vattenfiltreringssystem. För att efterlikna djurhår är fibret behandlat, med en vågig, sträv yta och spetsig tipp. Fibret liknar ekorrhår i sin mjukhet och det finaste gethåret i sin fasthet. Det kan med lätthet fånga upp och jämnt fördela pigment för en perfekt applikation. Det kan inte gå av, vilket gör varje pensels användningsområde mycket större. Penseln kan användas med både våta och torra material. Handtaget är gjort av finaste björk från certifierad skog i europa, penseln är sammansatt för hand av en penselmästare i europa. Förpackningen tillverkas av svenskt återvinningsbart papper. Regelbunden rengöring med brush cleansing soap gör att dina penslar kommer att bibehålla sina unika egenskaper.

ANVÄNDNING

Genom att bara plocka upp minimalt med foundation på toppen av borsten och sedan polera upp basen med cirkelrörelser ger borsten ett felfritt resultat varje gång. Basen arbetas in i linjer och ger ett jämnt och polerat resultat. F1 är även utmärkt till krämrouge eller concealer på större områden!

MATERIAL

Handtaget är gjort av finaste björk från certifierad skog i europa, penseln är sammansatt för hand av en penselmästare i europa. Håret i penseln är ett japanskt premiumfiber, tillverkat i en fabrik med ett eget självförsörjande vattenfiltreringssystem. För att efterlikna djurhår är fibret behandlat, med en vågig, sträv yta och spetsig tipp. Fibret liknar ekorrhår i sin mjukhet och det finaste gethåret i sin fasthet.