F2

CREAM & POWDER BRONZER BRUSH

For the perfect matte or sun kissed finish Rek. Utpris 820kr

PRODUKTBESKRIVNING

Den mjukaste puderpenseln på marknaden! Med F2 kan du applicera såväl löspuder som fast puder och få ett perfekt resultat varje gång. Då penselns fiber är så mjuka och sammansättningen så luftig, fördelas pudret jämnt. Du undviker fläckar, framförallt vid applicering av solpuder. Kan också användas för flytande bodyshimmer. Denna puderborste är handgjord, högkvalitativ, miljövänlig och djurvänlig. Håret på penseln är ett japanskt premiumfiber, tillverkat i en fabrik med ett eget självförsörjande vattenfiltreringssystem. För att efterlikna djurhår är fibret behandlat, med en vågig, sträv yta och spetsig tipp. Fibret liknar ekorrhår i sin mjukhet och det finaste gethåret i sin fasthet. Det kan med lätthet fånga upp och jämnt fördela pigment för en perfekt applikation. Det kan inte gå av, vilket gör varje pensels användningsområde mycket större. Penseln kan användas med både våta och torra material. Handtaget är gjort av finaste björk från certifierad skog i Europa, penseln är sammansatt för hand av en penselmästare i Europa. Förpackningen tillverkas av svenskt återvinningsbart papper. Regelbunden rengöring med BRUSH CLEANSING SOAP gör att dina penslar kommer att bibehålla sina unika egenskaper.

ANVÄNDNING

Med F2 kan du applicera såväl löspuder som fast puder och få ett perfekt fläckfritt resultat varje gång. Då penselns fiber är så mjuka och sammansättningen så luftig är även denna borste perfekt att applicera solpuder med, genom att ha en torr yta under ditt solpuderminimerar du risken att få ett fläckigt resultat.

MATERIAL

Handtaget är gjort av finaste björk från certifierad skog i Europa, penseln är sammansatt förhand av en penselmästare i Europa. Håret i penseln är ett japanskt premiumfiber, tillverkat i en fabrik med ett eget självförsörjande vattenfiltreringssystem. För att efterlikna djurhår ärfibret behandlat, med en vågig, sträv yta och spetsig tipp. Fibret liknar ekorrhår i sin mjukhet och det finaste gethåret i sin fasthet.