SB1

CREAM & POWDER BLENDER BRUSH

For a smooth application and soft results Rek. Utpris 410 kr

PRODUKTBESKRIVNING

Det perfekta redskapet för att skapa en mjuk globlinje för extra djup och lyft. Penselns lätthet ger också mjuka övergångar från skuggningar både med krämiga och torra produkter. SB1 är idealisk för contouring på mindre partier. Ett måste för snabba makeuper som ska se avancerade ut. Denna pensel är handgjord, högkvalitativ, miljövänlig och djurvänlig. Håret på penseln är ett japanskt premium fiber, tillverkat i en fabrik med ett eget självförsörjande vattenfiltreringssystem. För att efterlikna djurhår är fibret behandlat, med en vågig, sträv yta och spetsig tipp. Fibret liknar ekorrhår i sin mjukhet och det finaste gethåret i sin fasthet. Det kan med lätthet fånga upp och jämnt fördela pigment för en perfekt applikation. Det kan inte gå av, vilket gör varje pensels användningsområde mycket större. Penseln kan användas med både våta och torra material. Handtaget är gjort av finaste björk från certifierad skog i Europa, penseln är sammansatt för hand av en penselmästare i Europa. Förpackningen tillverkas av svenskt återvinningsbart papper. Regelbunden rengöring med BRUSH CLEANSING SOAP gör att dina penslar kommer att bibehålla sina unika egenskaper.

ANVÄNDNING

Det perfekta redskapet för att skapa en mjuk globlinje för extra djup och lyft. Penselns lätthet ger också mjuka övergångar från skuggningar både med krämiga och torra produkter. SB1 är idealisk för contouring på mindre partier och för snabba makeuper.

MATERIAL

Handtaget är gjort av finaste björk från certifierad skog i Europa, penseln är sammansatt förhand av en penselmästare i Europa. Håret i penseln är ett japanskt premiumfiber, tillverkat i en fabrik med ett eget självförsörjande vattenfiltreringssystem. För att efterlikna djurhår är fibret behandlat, med en vågig, sträv yta och spetsig tipp. Fibret liknar ekorrhår i sin mjukhet och det finaste gethåret i sin fasthet.