SB2

CREAM & POWDER SMUDGER BRUSH

For eye shadow, concealer and lips Rek. Utpris 360kr

PRODUKTBESKRIVNING

Favoriten! Den här nätta penseln kommer åt över allt. Fungerar till allt från applicering till att sudda de skarpaste linjer med. Perfekt till highlighter i inre ögonvrån eller för mjuk applicering av skugga under ögat. Sudda bort blemmor genom att punktmarkera dem med concealer lagd med SB2. Denna magiska pensel är också världens bästa läppensel! Denna pensel är handgjord, högkvalitativ, miljövänlig och djurvänlig. Håret på penseln är ett japanskt premiumfiber, tillverkat i en fabrik med ett eget självförsörjande vattenfiltreringssystem. För att efterlikna djurhår är fibret behandlat, med en vågig, sträv yta och spetsig tipp. Fibret liknar ekorrhår i sin mjukhet och det finaste gethåret i sin fasthet. Det kan med lätthet fånga upp och jämnt fördela pigment för en perfekt applikation. Det kan inte gå av, vilket gör varje pensels användningsområde mycket större. Penseln kan användas med både våta och torra material. Handtaget är gjort av finaste björk från certifierad skog i Europa, penseln är sammansatt för hand av en penselmästare i Europa. Förpackningen tillverkas av svenskt återvinningsbart papper. Regelbunden rengöring med BRUSH CLEANSING SOAP gör att dina penslar kommer att bibehålla sina unika egenskaper.

ANVÄNDNING

Med denna nätta pensel, SB2 kommer du åt över allt. Den fungerar till allt från applicering till att sudda de skarpaste linjer med. Perfekt till att applicera highlighter i inre ögonvrån eller för en mjuk applicering av skugga under ögat. Sudda bort blemmor genom att punktmarkera dem med concealer lagd med SB2. Denna magiska pensel är också världens bästa läppensel!

MATERIAL

Handtaget är gjort av finaste björk från certifierad skog i Europa, penseln är sammansatt förhand av en penselmästare i Europa. Håret i penseln är ett japanskt premiumfiber, tillverkat i en fabrik med ett eget självförsörjande vattenfiltreringssystem. För att efterlikna djurhår är fibret behandlat, med en vågig, sträv yta och spetsig tipp. Fibret liknar ekorrhår i sin mjukhet och det finaste gethåret i sin fasthet.